Помощник
Здравствуйте, гость ( Авторизация | Регистрация )
Цитаты форумчан
![]()
|
|
![]() Группа: Участники Сообщений: 3888 Регистрация: 17.7.2011 Пользователь №: 19343 Награды: 1 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- If he was stronger he'd still be alive. He wasn't, so he isn't. That's that. © Clementine, The Walking Dead
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Бог Тёмный Киборг-Маньяк всея JC в мотоботах (С) ![]() Группа: Ветераны JC Сообщений: 18276 Регистрация: 20.4.2006 Пользователь №: 2131 Награды: 10 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
только что скинули стих про Украинских политиков, бло, это шедевр! и ведь, правда
ПІДНІМАЙСЯ УКРАЇНА, ПІДНІМАЙСЯ НЕНЬКО МИЛА! Чуєш, пане Яценюк, шо ти бліна за індюк? Сильно хочешь ти в Європу? То іди, цілуй їм жопу. В Києві народ підняв, славне місто взяв засрав. "Беркут - ворог, Яник - вбивця!"- це твоє кричало рильце. Ти ж пухнастий і біленький шмигнув в кріслечко тепленьке. Беркут зник, Вітько пропав. То вже Яцик ликував. Тут откуда не возьмись Путін з військом появись. "Все, хана, на нас напали!"- морди злякані кричали. Всі бігом в воєнкомат :" Дайте мені автомаааат! Підем ми кацапів гнати, щоб не сміли наше брати!" Ну а хитрий Яценюк павутину, як павук, До Європи виплітає і вже гроші получає: "Хай собі дурні стріляють, вони нам не заважають. Тут би бабки поділить, за бугор скоріш свалить. Хто ти? Шо ти?Де ти взявся? Сам себе собой обрався І країну не спитав, договір вже підписав. Дорогенький, цей кредит повертатиме ТВІЙ рід. Особисто підписав? То СОБІ кредит ти брав. Не за це мої діди воювали й полягли, Щоб я німцям сраки мила та європі морди брила! Тягнибок - фашист гестапо, лижі навострив на запад. Очі наче у бика, теж заробить тумака. Про Клічка я вже мовчу, бо їй Богу закричу. Це ж таке продажне стерво. Захотілось йому в Евро... Як за нього вболівали, ми ж ночей не досипали, Бокс дивились дорання... А воно така свиня! Ну який з нього політик? Недобитий паралітик. З ринга кишнули давно - в Раду потекло гомно. Гнать усіх їх в шию вон!!! Де там наш святий ОМОН?! ПІДНІМАЙСЯ УКРАЇНА, ПІДНІМАЙСЯ НЕНЬКО МИЛА! НАС З ГІМНОМ ЗМІШАТЬ ХОТЯТЬ І ЄВРОПІ ВСІХ ПРОДАТЬ. НЕ МОВЧАТИМЕМО ЛЮДИ, ПІДНІМАЄМОСЬ ЗІ ВСЮДИ БРАТ ЗА БРАТА, КРОВ ЗА КРОВ, БО ОБДУРЯТЬ ГАДИ ЗНОВ -------------------- Я хочу лишь тебя,
--------------------Я зову лишь тебя. Так танцуй для меня, Шлюха-Смерть. Поиграй со мною в смерть, Расскажи мне на ночь сказку И скажи: «Умирай от моей ласки». В тишине с тобой бродить Средь пустых глазниц окон, Наблюдая за огнем Мертвых звезд. Остуди мой огонь Холодной рукой. Я, как тень на закат, Иду за тобой. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 4.5.2025, 8:18 |