Помощник
Здравствуйте, гость ( Авторизация | Регистрация )
Цитаты форумчан
29.1.2010, 22:20
|
|
Группа: Участники Сообщений: 340 Регистрация: 31.12.2009 Пользователь №: 16826 Награды: 1 Предупреждения: (10%) |
-------------------- Эшелоны, эшелоны, эшелоны,
Далеко по рельсам не уйти. Замерзают русские вагоны по всему Сибирскому пути, Догоняют, настигают, наседают, Не дают нам отдыха враги. И метель серебряно - седая, Заметает нас среди тайги.... |
|
|
29.1.2010, 22:43
|
|
I wish I had stayed at home Группа: Участники Сообщений: 7363 Регистрация: 8.3.2008 Пользователь №: 11377 Награды: 1 Предупреждения: (0%) |
Нет твои стихи хороши, но мои еще лучше )) :
I can`t live in silence, So give me a little violence. I can`t live in silence, So give me a little violence. I can`t live in silence, So give me a little violence. I can`t live in silence, So give me a little violence. I can`t live in silence, So give me a little violence. Maybe our hope willl die with us But we broken up our lives Maybe our hope willl die with us But we broken up our lives Maybe our hope willl die with us But we broken up our lives Maybe our hope willl die with us But we broken up our lives Да я минималист, что в этом плохого ? Сообщение отредактировал Доктор Ватсон - 29.1.2010, 22:44 -------------------- The last stroke of midnight dies.
All day in the one chair From dream to dream and rhyme to rhyme I have ranged In rambling talk with an image of air: Vague memories, nothing but memories. |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 1.11.2024, 4:06 |